Mancarica de fasole verde cu kaizer

de mimmi in Mancaruri de legume, 21 Ian 2011 | 6137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 500 g fasole verde,
  • 1 ceapa,
  • 2 oua,
  • 200 g kaizer,
  • cascaval ras,
  • usturoi,
  • 1 lingura faina,
  • 2 linguri lapte,
  • ulei,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole verde cu kaizer:

Curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la calit,adaugam si kaizerul taiat patratele,le calim impreuna si condimentam cu sare si piper. Fasolea se pune la fiert in apa cu sare,dupa ce s-a fiert se strecoara. Adaugam fasolea peste kaizer,si taiem cateva felii de usturoi. Se unge o forma de yena cu ulei si se tapeteaza cu pesmet,se pune fasolea cu kaizerul. Batem ouale cu laptele si faina,cascavalul ras,punem sare si piper dupa gust si turnam peste fasole,o dam la cuptor sa se gratineze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole verde cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu oua romanesti